Muovituotteen tuotannollistaminen

Alusta loppuun asti hyvin suunniteltu muovituote sekä helpottaa ja nopeuttaa ruiskuvalumuotin suunnittelua ja lopputuotteen valmistusta että minimoi turhia kulueriä ja aikataulun viivästymisiä. Suunnitteluvaihe onkin erityisen tärkeä osa muovituotteen tuotannollistamista ja valmiin muovimuotin valmistusta. Muotinvalmistuksen vaatimukset ja mahdollisuudet tulee ottaa huomioon jo muovituotteen suunnitteluvaiheessa ja siihen saa parhaan avun alan asiantuntijoilta. 

Luotettavuus ja kestävyys muovituotteen
tuotannollistamisen keskiössä

Modulaarinen muottijärjestelmämme nopeuttaa muotinvalmistuksen läpimenoaikaa ja alentaa merkittävästi muotin valmistuskustannuksiaMuottijärjestelmämme ansiosta ruiskuvalu on kannattavaa entistä pienemmilläkin tuotantosarjoillaAsiakkaana voit luottaa siihen, että muovituotteesi muotit on valmistettu laadukkaasti aina teräksestä ja kestävät vuosien sarjatuotantoa. Annamme moduulimuoteillemme ikuisen takuun, jotta sinun ei tarvitse murehtia muottihuolloista tai muista yllättävistä korjauskustannuksista.   

|  6 viikkoa  |  Ikuinen takuu  |  Myöhästymissakko -50%  |  Aina terästä  |  Säästää 60-80% terästä  |

Olemme Greenfoxilla suunnitelleet ja valmistaneet ruiskuvalumuotteja jo yli 25 vuoden ajan, pääasiassa lääke- ja elektroniikkateollisuuteen sekä optiikka-alalle. Kokemusta on kertynyt myös erittäin mittatarkkojen ja vaativien muottien valmistamisesta

Kustannustehokas ratkaisu

Modulaarinen muottijärjestelmän hinta on noin puolet edullisempi kuin perinteisen ruiskuvalumuotin. Myös käytetyn teräksen määrä on merkittävästi pienempiHalutessasi teemme sinulle tarjouksen eri vaihtoehdoista, jotta voit valita juuri sinulle sopivimman tavan tuottaa laadukkaita muovituotteitaValinta on sinun. 

Muutokset kuuluvat prosessiin

Välillä käy niin, että erinomaisesti suunniteltuunkin tuotteeseen tai muottiin pitää tehdä muutoksia vielä viime hetkellä, tätä ei tarvise pelätä! Muutoksia voidaan tehdä muotin valmistusvaiheessa ja vielä näytesarjojen testaamisen jälkeenkin.  Muutosten hallinta on meille arkipäivää, joten kannattaa rehellisesti kertoa meille mahdollisista muutosehdotuksista, vaikka muovimuotin toteutus olisi jo ehtinyt edetä pitkälle. Muutosideat kannattaa kommunikoida meille tässä vaiheessa siitäkin syystä, että itse tuotannon alettua on muutosten tekeminen todella kallista.  Me huolehdimme tuotannollistamisessa, että versionhallinta ja tiedostot pysyvät myös muutoksissa ajan tasalla. 

Tuotannollistamisen eri vaiheet

Kun olemme valmistaneet tuotteellesi ruiskuvalumuotin huolellisen suunnitteluvaiheen pohjalta, jatkuu projekti muotin koevalamisella. Tämän seurauksena saat näytesarjan tuotteista, jotta pääset tutustumaan lopputuotteeseen ennen varsinaisen tuotannon aloittamista. Kun mahdolliset viime hetken muutokset on tehty ja tuote on hyväksytty, alkaa muovituotteiden varsinainen tuotanto. 

Ruiskuvalutuotteen tuottaminen vaatii usein itse muotin valmistamisen lisäksi myös muita välineitä ja laitteita sekä jälkityöstöjä. Me suunnittelemme kaikki tuotteesi tarvitsemat tuotantovaiheet ja valmistamme välineet, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään.  

Tuotannollistamisvaiheeseen tarjoamme seuraavia palveluita:

Tämän vaiheen lopputuloksena tuotteella on tuotantovalmius ja kaikki työkalut, välineet, ohjeistus ja suunnitelmat ovat tuotantoa varten valmiina.  

Ruiskuvalumuottien suunnittelu

Ruiskuvalumuottien
valmistus

Tuotekokoonpanovälineiden suunnittelu ja valmistus

Tuotannon ja kuljetuksen aikaisen tuotteen käsittelyn suunnittelu ja tarvittavien välineiden valmistaminen

Tuotannon ylösajo ja näytesarjat

Tuotteiden
jälkikäsittelyt