Muovituotteen tuotanto

Tuotteen valmistusvaiheessa huolehdimme kaiken valmistukseen liittyvän niin, että sinä voit keskittyä vain sen markkinointiin ja myyntiin Me hoidamme materiaalien ja komponenttien hankinnan, tuotteiden valmistamisen, jälkikäsittelyt ja kokoonpanotyöt. Toimitamme tuotteet asiakkaalle sovituissa erissä toimituspäivänä. Meillä on ehdottoman tärkeää pysyä aikataulussa, jotta tuotteen markkinointi ja myynti onnistuu myös suunnitellusti. Tarvittaessa voimme myös sopia tuotteiden varastoinnista ja kotiinkutsuista, jolloin toimitusaikoja voidaan lyhentää.  

Suosimme ruiskuvalua monipuolisena muovituotteiden tuotantomenetelmänä

Ruiskuvalu on taloudellinen muovituotteiden massatuotantomenetelmä. Valussa sula muovi ruiskutetaan muottiin ja jäähdytetään. Tämän jälkeen tuote otetaan ulos muotista, pakataan, viedään tarvittaviin jälkikäsittelyihin ja lopulta tarvittaessa kokoonpantavaksi.  

Ruiskuvalu on monipuolinen tuotantomenetelmä ja ruiskuvalukoneillamme voimmekin valaa tuotteita, jotka ovat pienimmillään 1g ja suurimmillaan 400g. Myös tuotantosarjojen vuosivolyymit vaihtelevat aina 500:sta kappaleesta 100 000:een kappaleeseen.  

Jokaisesta valusarjasta jää meidän arkistoomme näytekappaleet, jotta voimme taata erinomaisen laadun koko tuotteen elinkaaren ajan.   

Tuotannon palvelumme

Muovituotteiden
sarjavalut

Muovituotteiden
jälkikäsittelyt

Tuote-
kokoonpanot

Itse kehittämämme muottikonsepti säästää energiaa ja rahaa

Muovituotteiden ruiskuvalussa käytämme omaa muottikonseptia, joka säästää muotinvalmistuksessa materiaalia ja energiaa. Konseptin ansiosta voimme käyttää kuumasuutintekniikka jo pienen volyymin tuotteille, mikä vähentää muoviraaka-aineen kulutusta.  

Voimme myös käyttää komposiittimateriaaleja, joiden raaka-aineena on biopohjaisia materiaaleja, kuten puuta.

Käytämme erilaisia teknisiä muoveja päivittäin tuotannossamme ja voimme valmistaa sinunkin tuotteesi hyödyntäen erilaisia muovilaatuja. Muovi voidaan myös halutessanne myös värjätä tai siihen voidaan lisätä haluttuja lisäaineita esimerkiksi tuotteen uv-keston parantamiseksi.